Lid worden / contributie

Om deel te nemen aan het wedstrijdaanbod van de sectie pool dient u lid te zijn van de KNBB Sectie Pool. Het lidmaatschap kunt zelf aangaan door hier te klikken.

Indien u nog lid bent maar gegevens wil wijzigen dan kunt u dit zelf doen door in te loggen op mijn.knbb.nl.
Een inlogcode kunt u hier aanvragen maar alleen als u nog lid bent. Vul uw bondsnummer en uw e-mailadres in en u ontvangt een wachtwoord in uw mailbox (hier kan enkele minuten wachttijd tussen zitten en de mail kan in uw ongewenste e-mailbox worden bezorgd).

Contributie Sectie Pool seizoen 2019-2020

De Sectie Pool heeft op haar ALV juni 2019 besloten dat het onderscheid tussen 'regionale- en landelijke competitie' in het lidmaatschap zal vervallen. Er zijn met ingang van seizoen 2019-2020 nog maar twee soorten lidmaatschap.

Lidmaatschap Pool € 36,00 per seizoen (Volwaardig lidmaatschap verlaging € 6.50, Recreatief lidmaatschap verhoging € 13,50)
Proeflidmaatschap /  Basislidmaatschap Pool € 5,00, bestemd voor nieuwe leden (alleen het eerste seizoen en indien nooit eerder lid geweest van de KNBB) en voor leden die niet in wedstrijdverband uit willen komen voor de KNBB maar zich wel bij de sectie Pool willen laten registreren.

Het wedstrijdseizoen loopt van 1-8-2019 t/m 31-7-2020. Op de lidmaatschappen zijn de reglementen en statuten van de KNBB, de sectie Pool en ISR van toepassing. Deze zijn hier te raadplegen.
Opzeggingen dienen voor 31-7-2020 te worden gedaan via mijn.knbb.nl.
Opzeggen van uw huidige lidmaatschap kan vóór 31-7-2019 via mijn.knbb.nl.

 

Volg ons online