Regio 3

Regio 3

Welkom op de site van Pool Rijnmond en Haaglanden. Volg alle poolontwikkelingen in onze regio op deze site. Ook de verdere mogelijkheden voor beginnende poolers zijn hier te vinden. Pool Rijnmond en Haaglanden organiseren de officiële KNBB poolbiljart-teamcompetitie en de individuele recreanten/regionale rankingtoernooien in deze regio.

Regionale Teamcompetitie

Dit moet je doen als je wil meedoen met de teamcompetitie:

  • Meld je aan als lid bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB). Kijk voor meer info op https://www.poolbiljarten.nl/organisatie/lid-worden-contributie
  • Bepaal de poolzaal waar je wilt spelen en informeer de zaalhouder hierover. Sluit je aan bij een bestaand team of formeer je eigen team van minimaal 4 maar maximaal 8 spelers.
  • Benoem een teamcaptain en bepaal de vaste thuisspeeldag in overleg met de zaalhouder (doordeweekse dag van maandag t/m donderdag).
  • Stuur een e-mail naar poolrijnmond@knbb.nl of poolhaaglanden@knbb.nl met hierin de informatie van bovenstaande stappen.
  • Maak het team aan in Cuescore en meld het team aan bij de betreffende klasse zoals hierboven aangegeven (zie handleiding). De inschrijving sluit jaarlijks rond 1 september.

Ranking

Social Media

Handige links

Volg ons online