Contributie 2024-2025 Pool

De KNBB sectie Pool heeft drie lidmaatschapsvormen met verschillende rechten en plichten. Hieronder vind je een overzicht van de lidmaatschapsvormen welke momenteel gehanteerd worden.

Tarieven zijn per seizoen (dat loopt van 1 augustus t/m 31 juli van het jaar daarop). Onderstaande tarieven gelden per 1-8-2024 (geen wijzigingen t.o.v. seizoen 23-24)

Basis lidmaatschap Pool
Kosten: € 10,00
Met dit lidmaatschap kun je geen competitie of toernooien spelen. Het basislidmaatschap is geschikt voor leden die wel op de hoogte willen blijven maar geen competitie (meer) willen spelen. Zo blijf je toch lid van de KNBB voor een laag bedrag.

Introductie lidmaatschap Pool
Kosten: € 10,00
Het introductielidmaatschap Pool is een laagdrempelig lidmaatschap voor nieuwe poolspelers. Met het introductielidmaatschap Pool ben je voor één seizoen lang speelgerechtigd voor de laagste Regionale Teamcompetitie en regionale recreanten ranking. Vanaf het 2e seizoen is een Volwaardig lidmaatschap Pool vereist.

Recreantenlidmaatschap Pool
Kosten: € 10,00
Hiermee ben je alleen speelgerechtigd voor recreantenranking.

Volwaardig lidmaatschap Pool
Kosten: € 45,00
Het volwaardig lidmaatschap Pool is zowel voor de serieuze als recreatieve pool speler. Met het volwaardig lidmaatschap Pool ben je speelgerechtigd voor alle competities en evenementen (regionaal en landelijk) van de KNBB Sectie Pool. Leden onder de 18 jaar betalen €10,00.

Indien je interesse hebt in één van de competities of evenementen van de KNBB Sectie Pool kun je ook altijd de reglementen nalezen op de geldende lidmaatschapseisen.

Aanmelden/afmelden

  • Meld je voor een rechtstreeks (individueel) lidmaatschap aan via lid worden. Indien je eerder lid was van de KNBB dan activeren wij het oude bondsnummer.
  • Indien je lid wordt via een vereniging dan dient de secretaris van de vereniging je aan te melden. Geef hierbij ook je oude bondsnummer door. Weet je het oude bondsnummer niet meer dan kun je dit opvragen bij de ledenadministratie via 030-6008401.
  • Na aanmelding en activering ontvang jij of je vereniging een factuur. Deze dient binnen 14 dagen na ontvangst betaald te zijn.
  • Wil je het komende seizoen geen lid blijven dan dien je jezelf voor 31 juli af te melden via www.mijnknbb.nl. Opzeggen op of na 1 augustus wordt gezien als 'verlenging van het lidmaatschap tot het volgende jaar 31 juli' de factuur van augustus dient dan nog te worden betaald. Heb je een bijzondere reden om je lidmaatschap met terugwerkende kracht, dus na ontvangst van de factuur van het lopende seizoen af te melden, mail dan de reden naar la@knbb.nl, vermeld daarbij altijd je bondsnummer en factuurnummer.
Volg ons online