Regio 1

Regio 1

Welkom op de site van Pool Groningen/Drenthe, Overijssel en Friesland. Volg alle poolontwikkelingen in onze regio op deze site. Ook de verdere mogelijkheden voor beginnende poolers zijn hier te vinden. Pool Groningen/Drenthe, Overijssel en Friesland organiseren de officiële KNBB poolbiljart-teamcompetitie en de individuele regionale rankingtoernooien in deze regio.

Regionale Teamcompetitie

 

Dit moet je doen als je wil meedoen met de teamcompetitie:

  • Meld je aan als volwaardig lid bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB). Kijk voor meer info op https://www.poolbiljarten.nl/organisatie/lid-worden-contributie
  • Bepaal de poolzaal waar je wilt spelen en informeer de zaalhouder hierover. Sluit je aan bij een bestaand team of formeer je eigen team van minimaal 4 maar maximaal 8 spelers.
  • Benoem een teamcaptain en bepaal de vaste thuisspeeldag in overleg met de zaalhouder (doordeweekse dag van maandag t/m donderdag).
  • Stuur een e-mail naar regio1@knbbpool.nl met hierin de informatie van bovenstaande stappen.
  • Maak het team aan in Cuescore en meld het team aan bij de betreffende klasse zoals hierboven aangegeven (zie handleiding). De inschrijving sluit jaarlijks rond 1 september.

 

Ranking 

 

Social Media

Handige links

Volg ons online