Yannick Pongers komende zaterdag in live tv-show op RTL 4 “All Against 1”

Poolbiljarter Yannick Pongers komt komende zaterdagavond 16 december in actie in het spelprogramma All Against 1, prime time op RTL 4: 20:00-21:30.

Kijken, dus!

11 december 2023

We mogen nog niet verklappen wat de exacte rol van Yannick in het programma gaat zijn. Misschien iets in lijn met het bowling-item in de uitzending van afgelopen zaterdag? (Waarbij een topbowler in een aantal minuten zoveel mogelijk strikes moest gooien.)

Wij weten het niet. Maar wij weten wel dat het heel leuk is dat één van onze opkomende poolsterren deze uitdaging durft aan te gaan, live en prime time op RTL 4.

Wij gaan dus kijken komende zaterdagavond  – en wij hopen u ook.

 

 

Wat is All Against 1?

Spelshow waarin één kandidaat in de studio het live opneemt tegen heel Nederland. Zowel de kandidaat als de spelers thuis krijgen de opdracht om de uitkomsten van unieke en bijzondere experimenten in te schatten.

Zie deze pagina voor meer info over All Against 1.

 

 

Wie is Yannick?

Yannick Pongers (18) is wereldkampioen bij de jeugd, en maakt momenteel razendsnelle stappen richting de wereldtop bij de senioren. Samen met zijn oudere broer Quinten vormt hij het duo “The Dutch Poolbrothers” en is hij onderdeel van het uiterst succesvolle TeamNL.

Zie deze, deze en deze pagina voor meer info over Yannick.

 

 

 

Tekst: KNBB
Banner: All Against 1
Archieffoto TeamNL ©EPBF
Uitgelichte archieffoto: Predator World Junior Championships


 

TeamNL Televisie
Volg ons online