Win Kantinebaas-setup met enquête vitaliteit op werkvloer

Heb jij een leidinggevende functie? Dan kun jij ons helpen! Dit kun je doen door deze enquête over vitaliteit in te vullen. Deze enquête wordt gebruikt om het Kantinebaas platform beter vorm te kunnen geven. Het kost je ongeveer 8 minuten en je maakt kans op een complete Kantinebaas-setup

15 februari 2021

 

Om het Kantinebaas platform beter in te richten vragen wij om je hulp. Heb jij een management- of directiefunctie? Dan kun jij ons helpen! Dit kun je doen door onze enquête over vitaliteit op de werkvloer in te vullen. Hiermee willen wij inzicht krijgen in de veranderende kijk op vitaliteit door het Coronavirus. Het kost je ongeveer 8 minuten en je maakt direct kans op een complete Kantinebaas setup t.w.v. €2.650,- voor op jouw werkvloer!

 

De complete Kantinebaas setup t.w.v. €2.650

Met het invullen van de enquête maak je kans op een complete Kantinebaas setup voor jouw werkvloer. Deze bestaat uit een tafeltennistafel, een dartbord met surround en een smart pooltafel. Deze gehele set wordt geleverd in design naar jullie keuze (op onderstaande voorbeeld is het Kantinebaas design toegepast). Ook worden alle benodigde spelmaterialen zoals tafeltennisbatjes en dartpijltjes meegeleverd in design naar jullie keuze. Hierdoor kun je direct aan de slag met Kantinebaas zodra we weer op kantoor kunnen werken, en bied je jouw werknemers een super leuke manier om extra in beweging te komen.

 

 

Door het Coronavirus is vitaliteit onder werknemers voor veel organisaties een belangrijk thema geworden. Met het Kantinebaas platform willen we meer korte beweegmomenten stimuleren tussen het werken door. Werknemers hoeven niet te zweten, maar komen wel in beweging, worden uit de werkstress (omgeving) gehaald en kunnen zo effectiever en gezonder werken. Om dit zo goed mogelijk in te richten voor als we straks weer (gedeeltelijk) op kantoor werken, vragen we of jij, vanuit je management- of directiefunctie, de enquête in wilt vullen.

Vul hier de enquête in: bit.ly/KB-enquête

 

 

Vitaliteit op de werkvloer met Kantinebaas

Een medewerker die vitaal is en lekker in zijn vel zit, heeft meer energie om goed het werk te doen. Een medewerker die niet vitaal is, is minder productief en heeft ook een minder goede en positieve invloed op de rest van de collega’s. Vitaliteit zorgt behalve voor meer energie en een hogere productiviteit, bevlogenheid en betrokkenheid, ook nog eens voor minder ziekteverzuim. De Kantinebaas app bevat verschillende functionaliteiten om (meer) beweging, en dus vitaliteit, te creëren op de werkvloer.

Zo kun je jouw collega’s bijvoorbeeld een ‘Buzz’ sturen als het tijd is voor een potje. Ook hebben we de ‘Beweegscore’ toegevoegd aan de app: speel elke werkdag (van maandag t/m vrijdag) minimaal twee potjes om een 100% Beweegscore te behalen. De Beweegscore is gebaseerd op de beweegrichtlijnen die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Als je elke dag twee potjes speelt op de werkvloer (van zo’n 15 minuten) dan haal je deze beweegrichtlijnen wel!

Door middel van de enquête kunnen we ons platform zo inrichten dat het zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoeften van werkgevers, maar ook van werknemers. Alvast bedankt voor je hulp!

 

Meer info over Kantinebaas vind je op www.kantinebaas.club. Je kunt ook direct onze gratis Kantinebaas app downloaden in de App Store of Play Store.

 

Tekst, video & afbeelding Kantinebaas-setup: Kantinebaas

Initiatieven Kantinebaas
Volg ons online