Weer twee nieuwe SmartCue-scholen in 2024, bestaande scholen gaan door met SmartCue

Afgelopen woensdag 6 december 2023 namen 6 docenten van Firda Drachten deel aan de SmartCue-Masterclass, gegeven door de maker van het SmartCue-lesmateriaal Erik van Haren.

In 2024 gaan zij van start met maar liefst 4 SmartCue tafels om het onderwerp wiskunde op hun school op een interactieve, leerzame en leuke wijze onder de aandacht te brengen.

07 december 2023

Zij worden hierin bijgestaan door hun SmartCue-trainer Gregor Badzwol, die de leerlingen en docenten dit schooljaar van gratis pooltraining voorziet. Wij wensen Firda alvast veel plezier en succes!

 

 

In januari 2024 staat aan de andere kant van het land al de volgende SmartCue-Masterclass gepland. Het Fioretti College uit Veghel begint in 2024 namelijk ook met SmartCue. Zij ontvangen binnenkort twee SmartCue-tafels. 

 


 

Ten slotte is er goed nieuws uit de hoek van de al aan SmartCue deelnemende scholen. Op het Christelijk College Nassau-Veluwe te Harderwijk waren de leerlingen en docenten zo enthousiast over SmartCue, dat ook zij een tweede SmartCue-tafel hebben aangeschaft. De deelnemende leerlingen en docenten krijgen ook dit jaar ter voorbereiding weer een gratis poolclinic van de KNBB om de oefeningen uit het SmartCue-lesmateriaal zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. 

 


 

Meer nieuws over SmartCue lees je op de SmartCue website. Hier lees je ook meer over het SmartCue-pakket

SmartCue/SmartPool
Volg ons online