Vragenlijst impact coronacrisis op sportverenigingen

Oproep biljart-, pool- en snookerzalen tot deelname aan onderzoek Mulier Instituut, voor NOC*NSF & Ministerie van VWS om te kunnen bepalen welke ondersteuning nodig is

Kan tot donderdag 9 april!

07 april 2020

Wat is de impact van de coronacrisis op de sportwereld en dan met name de sportverenigingen?  NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en het ministerie van VWS willen graag de vinger aan de pols houden bij de sportverenigingen om te kijken of en zo ja welke ondersteuning nodig is.

 

 

Het gereputeerde Mulier Instituut (dat ook het uitgebreide onderzoek naar SmartPool heeft gedaan) nodigt u uit om onderstaande vragenlijst over de impact van de coronamaatregelen in te vullen. Hiermee helpt u ons met het creëren van een beter beeld van de behoeften van de sportverenigingen in deze bijzondere tijd. Aan de hand van de resultaten van dit onderzoek verwachten we meer inzicht te krijgen in de geleden schade en impact van de maatregelen voor sportverenigingen. Op basis hiervan bepalen NOC*NSF en het ministerie van VWS welke ondersteuning sportverenigingen nodig hebben. De VSG gebruikt de uitkomsten voor beleidsontwikkeling. Uw input is dus van grote waarde.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 15-20 minuten tijd in beslag. U heeft tot donderdag 9 april om de vragenlijst in te vullen. Klik hier om aan de vragenlijst te beginnen:

 

Archieffoto: Finale Buffalo League in Veemarkt (Divisiekampioenschappen) ©Ton Smilde

 

 

Biljartzalen NOC*NSF/Sportbonden Onderzoek
Volg ons online