Vlak voor de kerst nog een mooie SmartCue Studiedag

Wiskundedocenten van het Wolfert Lyceum uit Bergschenhoek leren benodigde vaardigheden aan om SmartCue op juiste wijze voor hun scholieren in de praktijk te brengen, namelijk wiskunde d.m.v. toepassing van pool en snooker leuker én begrijpelijker te maken

18 december 2021

Sinds SmartCue in handen is van de SmartCue Commissie, zijn er volop activiteiten richting scholen, om te zorgen dat het enthousiasme voor SmartCue als onderdeel van het lesprogramma van de school onverminderd hoog blijft.

Eén van die activiteiten zijn de SmartCue Studiedagen op het KNBB Bondsbureau in Nieuwegein, waarin wiskundeleraren de benodigde vaardigheden aanleren om SmartCue op de juiste wijze voor hun scholieren in de praktijk te brengen, namelijk wiskunde d.m.v. toepassing van pool en snooker leuker én begrijpelijker te maken. Dit o.l.v. schrijver van het SmartCue studiemateriaal Erik van Haren.

Afgelopen donderdag was er weer zo'n SmartCue studiedag voor Wiskundedocente, ditmaal van het Wolfert Lyceum uit Bergschenhoek. En dit was weer een zeer plezierige en leerrijke dag - zoals u kunt zien aan de mooie foto's.

  

Tekat: KNBB
Foto's & video: Awin Sewgobind

 

 

Jeugd KNBB SmartCue/SmartPool
Volg ons online