Teutscher en Van Lierop terug in TeamNL Poolbiljart

Marco Teutscher opereert al een aantal jaar vanuit Nieuw Zeeland en zal dat ook blijven doen. Zijn focus binnen TeamNL zal met name liggen op de WK's.

Jan van Lierop heeft zich uitstekend ontwikkeld en zijn plek in TeamNL dan ook dik verdiend

25 januari 2021

Hoewel het nationale en internationale wedstrijdprogramma al bijna een jaar stil ligt, heeft KNBB Sectie Pool de Topsportselecties 2021 gepubliceerd.

Meest opvallend zijn de namen van Jan van Lierop en Marco Teutscher, die beiden zijn toegevoegd aan TeamNL. 

 

 

Teutscher opereert al een aantal jaar vanuit Nieuw Zeeland en zal dat ook blijven doen. Zijn focus binnen TeamNL zal met name liggen op de WK's. 

Programmamanager Maarten Combrink: "De ambities en het werkveld van TeamNL zijn mondiaal. We zijn dan ook erg blij met de flexibele en meedenkende opstelling van onze voornaamste partner binnen de Topsport NOC*NSF in dit proces, waardoor wij in staat zijn Marco te ondersteunen.Marco heeft aangetoond dat hij mee kan doen om de medailles in de allergrootste toernooien. Hij is enorm gedreven en ambitieus, een aanwinst voor TeamNL."

 

 

Ook nieuw is de naam van Jan van Lierop in TeamNL. 

Combrink: "Jan heeft zijn ambitie om terug te keren in onze selectie nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij heeft zich uitstekend ontwikkeld en zijn plek in TeamNL dan ook dik verdiend."

 

Een overzicht is te vinden op: https://www.poolbiljarten.nl/topsport/programma

 

Partners: Nederlandse Loterij, NOC*NSF, FILA Teamwear - Sportconfex 

 

Tekst: KNBB Sectie Pool
Foto Jan van Lierop ©Stefan Osnabrug

Internationaal NOC*NSF/Sportbonden Poolbiljart
Volg ons online