Startschot Regionale en Landelijke competities seizoen 2022-2023

De zomer is voorbij, het is zover, de competities gaan weer beginnen! Door last minute wijzigingen op nationaal en internationaal vlak is de kalender nu klaar. We hebben hard moeten puzzelen en overleggen maar eindelijk kunnen we de kalender publiceren

16 september 2022

Een aantal belangrijke datums op een rijtje. We beginnen met de Regionale Competities vanaf maandag 19 september. Dan hebben we op zaterdag 24 en zondag 25 september de Dispensatietoernooien voor de Landelijke Competities. De Teamcaptains hebben inmiddels hierover al een email ontvangen.  

 

De Landelijke Competities Eerste Divisie en Lager spelen hun eerste wedstrijd op zondag 2 oktober. De speelschema's zullen straks allemaal terug te vinden zijn in de betreffende Cuescore events. 

 

De Eredivisie start met hun eerste speeldag op zondag 23 oktober ook het speelschema hiervoor zal z.s.m. ingevuld worden in Cuescore. 

 

Verder willen we hier ook de Nationale Poolkalender onder de aandacht brengen. De kalender die hier te vinden is https://www.poolbiljarten.nl/agenda, zullen wij actiever gaan vullen en bijhouden. Dit weekend zal alles wat in de kalender moet staan, hierin gezet worden. Wil je dus weten wat, waar en wanneer er gespeeld gaat worden, zet deze link dan bij jou onder speed dial! 

 

Wij wensen alle spelers en de teams heel veel sportief spelplezier!! Game onnnnnn!!! 

 

Sang Vonk 

Arno Hartman 

Jimmy Worung 

 

Competitie Lokaal/regionaal Poolbiljart
Volg ons online