Spaar je club gezond: Liefst 27 biljartclubs doen mee!

Winkelen bij PLUS betekent sparen, en sparen levert deelnemende biljartclubs geld op

21 september 2021

Het is een relatief simpele spaaractie: bij iedere besteding bij PLUS ontvang je punten, die je vervolgens kunt besteden aan jouw favoriete club.

 

Of, zoals beschreven op de Spaar je club gezond website en actiesite:

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op de actiesite en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Van voetbalclub tot breiclub, jij mag het zeggen. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van jouw club!

 

Het relatief simpele van deze actie is misschien wel het succes ervan, want liefst 27 biljartcubs doen eraan mee. (Mogeijk mede omdat zowel in de video als op de banners biljart/pool duidelijk in beeld is.) Clubs als: Biljart- en bridgecentrum De Hoog in Gouda, Krijt op Tijd in Brielle, Biljartvereniging Moerkapelle, BC Eijsden en 't Stuupke uit Haaksbergen, om er maar een paar te noemen. En die hiermee zonder er moeite voor hoeven te doen of nieuwe initiatieven hoeven op te starten automatisch geld ontvangen - geld dat heel veel biljart-, pool en snookerclubs goed kunnen gebruiken.

Kijken welke clubs bij jou in de buurt meedoen? Ga naar deze pagina, zoek op biljart, en dan verschijnen alle 27 deelnemende biljartclubs.

Inschrijving/aanmelding voor nieuwe clubs is niet meer mogelijk. Maar de spaaractie loopt nog tot 13 november, dus kan deelnemende clubs aardig wat opleveren.

 


 

Promovideo Spaar je club gezond
Website Spaar je club gezond
Actiesite Spaar je club gezond
Actievoorwaarden Spaar je club gezond
 

 

Tekst: KNBB
Banner/title bar: Spaar je club gezond

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Lokaal/regionaal Promotie/korting/gratis
Volg ons online