Saluc Aramith en KNBB verlengen samenwerking

Samenwerking met wereldwijde marktleider voortgezet

01 december 2016

Callenelle/België -  Saluc S.A. (Aramith Biljartballen) en de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) zijn een nieuwe overeenkomst voor de komende drie jaar aangegaan. Hiermee wordt de samenwerking, welke drie jaar geleden voor het eerst was aangegaan, voortgezet.

De KNBB is verheugd dat met deze overeenkomst opnieuw een samenwerking met een wereldwijde marktleider is afgesloten. De kwaliteit van het materiaal is van groot belang voor alle spelsoorten (driebanden, artistiek, carambole, snooker en pool), Aramith biljartballen hebben de hoogste kwaliteit en worden ingezet op alle belangrijke evenementen.

Saluc / Aramith wordt de exclusieve ballenleverancier van de KNBB en daarmee dienen alle kampioenschappen met biljartballen van het merk Aramith gespeeld worden.

 
“Voor een precisiesport is de kwaliteit van het materiaal van groot belang. In het bijzonder geldt dit voor de biljartballen. Elke afwijking in kwaliteit heeft een enorme impact op het verloop van wedstrijden. De keuze voor Aramith ballen zorgt dat iedere deelnemer aan een kampioenschap voor wat betreft de ballen gelijke kansen heeft. De samenwerking met Saluc zal dan ook de komende jaren garant staan voor deze kwaliteit op al onze kampioenschappen”.

Willem La Riviere, directeur KNBB

 
“Firma Saluc is verheugd, dat de Aramith biljartballen synoniem voor uiterste precisie, ongeëvenaarde duurzaamheid, innovatie en aantrekkelijke look op alle kampioenschappen van de KNBB voor een verdere periode van 3 jaar zullen gebruikt worden."

Bernard Bollette, Commercial Direction Saluc S.A.

Aramith KNBB
Volg ons online