Oproep: commissieleden Communicatie KNBB-Lab gezocht

Gezocht: experts in één of meerdere vakgebieden op communicatie- of marketinggebied, liefst met één of meerdere speciale skills zoals nieuwe media, vormgeving, video, copywriting, animaties of Photoshop en gek op biljarten, poolen of snooker

11 januari 2021

Na onze succesvolle oproep voor het ICT KNBB-Lab (inmiddels een mooie groep kundige mensen verzameld), is het tijd voor een nieuw onderdeel in het KNBB-Lab: het Communicatie KNBB-Lab.

 

 

Ben jij een expert in één of meerdere vakgebieden op communicatie- of marketinggebied of volg jij een opleiding in dit vakgebied, liefst met één of meerdere speciale skills zoals nieuwe media, vormgeving , video, copywriting, animaties of Photoshop en gek op biljarten, poolen of snooker? En zou je het leuk vinden om jouw kennis in te zetten om aan de verdere ontwikkeling van communicatie en marketing bij te dragen?

Geef je dan op voor de commissie Communicatie KNBB-Lab en ontwikkel mee!

 

 

Dit betreft een onbezoldigde functie en vraagt niet veel van je tijd. Wel is er een vrijwilligersvergoeding en draag je bij aan de toekomst van de biljartsport. En commissiewerk doet goed op je CV!

Interesse? Stuur dan wat informatie over jezelf naar info@knbb.nl

Communicatie Initiatieven Innovatie
Volg ons online