Op zoek naar een maatje om mee te poolen?

Zin om te poolen, maar niemand om mee af te spreken? Hier heeft een van onze leden wat voor gemaakt.

18 juli 2021

We mogen weer...! 

Eindelijk mogen we elkaar weer ontmoeten om een potje te poolen. Zin om te poolen, maar niemand om mee af te spreken? Hier heeft een van onze leden wat voor gemaakt.
Mark Gerritzen heeft jaren teamcompetitie gespeeld in Amsterdam voor Plan B. In 2014 is hij verhuisd van Amsterdam naar Deventer en nu speelt hij competitie in Apeldoorn.

Om erachter te komen of er in zijn nieuwe omgeving ook andere poolers waren om mee te spelen ontwikkelde hij het platform tafeltje-rack-je. Op dit nieuwe platform kun je zien wie er bij jou in de buurt een pooltafel heeft, of in is voor een potje pool.

In je profiel geef je aan in welke stad je woont, op welk niveau je speelt en of je zelf een pooltafel ter beschikking hebt. Mocht je zelf geen pooltafel hebben dan is dat geen probleem, dan geef je gewoon de locatie van je poolcentrum op.

Als je iemand hebt gevonden om mee te spelen kan je via het platform een afspraak maken met je tegenstander. Mochten jullie het leuk vinden om de score bij te houden biedt het platform ook nog de optie om wedstrijden aan te maken en deze kan je mee laten tellen in de ranking.
 
Dit is een mooi initiatief die wij graag onder de aandacht willen brengen bij alle poolers. Meld je aan, zoek een maatje en spreek met elkaar af!

https://tafeltjerackje.nl/

 

Tekst: KNBB sectie Pool

Poolbiljart
Volg ons online