Mooie SmartPool actie rondom Kangoeroe wedstrijd

Twee mobiele SmartPool tafels (inclusief lesmateriaal) worden verloot onder alle deelnemende middelbare scholen aan de jaarlijkse Kangoeroe-wedstrijd - waaraan circa 150.000 scholieren deelnemen!

07 januari 2019

 

SmartPool Actie W4Kangoeroe:

W4Kangoeroe mag 2 mobiele SmartPool tafels (inclusief lesmateriaal) verloten onder alle deelnemende middelbare scholen aan de jaarlijkse Kangoeroe-wedstrijd.

 

 

Wat is deze jaarlijkse Kangoeroe-wedstrijd precies, en hoe kun je meedoen?

Op 21 maart 2019 buigen ca. 150.000 scholieren (basisscholen en middelbare scholen) zich over 24 of 30 originele, uitdagende en creatieve wiskundige 'puzzels'.

Hoe scholen kunnen deelnemen aan deze actie, leest u hier.

Inschrijven kunnen scholen hier.

 

 

Wat is W4Kangoeroe?

W4Kangoeroe is al 26 jaar de leukste en grootste reken- en wiskundewedstrijd van Nederland, en laat zien dat rekenen/wiskunde ook leuk kan zijn.

Meer info: www.w4kangoeroe.nl 

 

 

Verbinding tussen SmartPool en W4Kangoeroe:

Zowel W4Kangoeroe als Poolen zijn niet alleen leuk om te doen, je leert er ook nog wat! Motto van beide is: "Hoe vaker je het doet, hoe beter je wordt!"

 

 

Wat is SmartPool?

Er is in Nederland een groot tekort aan technisch geschoolde vakmensen. De basis voor techniek wordt gevormd door bètavakken zoals wiskunde en natuurkunde. Gebleken is dat deze basis overeenkomsten vertoont aan poolbiljart. Daarom is SmartPool ontwikkeld en wordt daarmee een klein steentje bijgedragen om de bètavakken populairder te maken.

SmartPool is pool voor de jeugd, met een combinatie van wiskunde. SmartPool brengt pool richting de scholieren. Poolen maakt je slimmer!

Meer info: www.smartpool.nl

 

Jeugd Promotie/weggeefactie SmartPool
Volg ons online