Ledenvergadering Sectie Pool: Datum gewijzigd!

Omdat op 1 juni in een aantal regio’s de slotdag van de competitie wordt gespeeld, hebben we besloten de ledenvergadering iets te vervoegen. Hij staat nu gepland op: vrijdag 31 mei om 20:00 uur. Zet ‘m alvast in je agenda!

 

29 april 2024

Bericht 29 april:

Save the *NEW* date!!                  
 

Omdat op 1 juni in een aantal regio’s de slotdag van de competitie wordt gespeeld, hebben we besloten de ledenvergadering iets te vervoegen.

Hij staat nu gepland op: vrijdag 31 mei om 20:00 uur.

Zet ‘m alvast in je agenda!

 

In deze vergadering presenteren we het jaarverslag en blikken we terug op het afgelopen jaar; sportief, bestuurlijk en financieel. Maar we kijken ook vooruit en presenteren een aantal aanpassingen binnen Breedtesport.

Graag ook jullie aandacht voor de bezetting van het bestuur. Xavier Karis zal terugtreden als Penningmeester waarmee deze functie vacant komt. We zijn al langer op zoek naar mensen voor de portefeuille Secretaris en voor Marketing & Communicatie. Als je meer info wenst of belangstelling hebt voor een van de genoemde bestuursfuncties, meld je dan bij ons (graag minimaal vier weken voor de vergadering). In de komende vergadering hopen we met jullie instemming nieuwe bestuurders te kunnen benoemen.  

Om het voor alle leden gemakkelijk te maken aanwezig te zijn, is het een online vergadering. De officiële uitnodiging, agenda en vergaderstukken ontvang je uiterlijk een week vóór 31 mei.  

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van de aankondiging, graag via m.saib@knbb.nl  

 
Sportieve groet,  
Bestuur KNBB-sectie Pool

 

Sfeerfoto: Rob Kleinjans Jumbo NK Pool 2024

 

Bericht 22 april:

Om het voor alle leden gemakkelijk te maken aanwezig te zijn, is het een online vergadering.  

In de voorjaarsvergadering blikken we terug op afgelopen kalenderjaar 2023, sportief en bestuurlijk. Maar we kijken ook vooruit; dit is het moment voor eventuele wijzigingen of verbeteringen.

Verder zijn we drukdoende het sectiebestuur weer op volle sterkte te krijgen. Het gaat dan om de vacatures voor de portefeuille Secretaris en Marketing & Communicatie. Als je meer info wil of belangstelling hebt voor een bestuursfunctie, meld je dan bij ons (graag minimaal vier weken voor de vergadering). In de komende vergadering hopen we met jullie instemming nieuwe bestuurders te kunnen benoemen. 

De officiële uitnodiging, agenda en vergaderstukken ontvang je uiterlijk een week vóór 1 juni. 

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van de aankondiging, graag via m.saib@knbb.nl  

 

Sportieve groet, 
Bestuur KNBB-sectie Pool

Leden/Lidmaatschap Poolbiljart Secties
Volg ons online