Kwalificaties en eindronde Jumbo NK Pool uitgesteld

01 december 2021

Kwalificaties en eindronde Jumbo NK Pool uitgesteld

De beperkende maatregelen door Corona en het gebrek aan perspectief op de korte termijn hebben ertoe geleid dat de eindronde van het Jumbo NK (8-ball en 9-ball) is uitgesteld. Aanvankelijk zou deze plaatsvinden van 6 t/m 8 januari. Aansluitend zou de Masters Driebanden gespeeld worden op dezelfde locatie.

In onderling overleg met de betreffende secties en Biljart Evenementen Nederland is besloten het hele evenement te verplaatsen naar een nieuwe datum; het Jumbo NK Pool gaat naar vrijdag 6, zaterdag 7 mei en zondag 8 mei. De locatie blijft het Beneluxtheater in Berlicum. Deze dagen vallen in de meivakantie, dus we hopen op veel publiek. Bovendien zal het evenement worden uitgezonden door Ziggo Sport, waarmee we pool weer verder op de kaart zetten.

De kwalificatierondes voor deze twee disciplines stonden gepland voor het weekend van 18 en 19 december. De huidige maatregelen hadden ons voor de schier onmogelijke taak gesteld een toernooi voor 64 spelers te organiseren dat vóór 17:00 uur vier gekwalificeerde spelers (per dag) zou opleveren. We kiezen er nu dus voor een nieuwe datum voor deze kwalificatietoernooien te bepalen. Zodra we die hebben gevonden, zullen we die breed communiceren.

Alle spelers die al waren ingeschreven, zijn automatisch weer ingeschreven voor de nieuwe datum. De termijn waarbinnen je je kosteloos uit kan schrijven voor de voorrondes wordt verlengd tot 1 week vóór de nog vast te stellen nieuwe datum. We hopen van harte dat we dan weer vrijuit kunnen spelen, met een groot deelnemersveld, in de aanloop naar een prachtige eindronde!

 

NK Poolbiljart
Volg ons online