Gezocht: verslaggever/verslaggeefster Jumbo NK Pool 2022

Wil jij met artikelen, social media posts, filmpjes en interviews bijdragen aan meer zichtbaarheid van het Jumbo NK Pool, en aan leuke, creatieve verslaggeving?

 

02 mei 2022

Voor het Jumbo NK Pool, van 5 t/m 7 mei in Berlicum, zoekt KNBB Sectie Pool iemand met affiniteit voor verslaggeving. Doel is om ter plaatse en deels naar eigen inzicht social media posts of filmpjes (‘uit-de-losse-pols-video’s') te maken, interviews met spelers, een dagelijks blog bij te houden, en artikelen te schrijven voor poolbiljarten.nl en knbb.nl die tevens kunnen worden gebruikt als persbericht. Content dus voor website en social, met als doel extra publiciteit voor de Nederlandse spelers, leuke content voor de fans, en een betere verbinding tussen topsport en de leden van KNBB Sectie Pool.

(Niet alles wat hierboven staat beschreven hoeft te worden gedaan, er mag veel naar eigen inzicht, gebruik je creativiteit!)

 

 

Wat vragen wij?

Lijkt het je iets om bij te dragen aan meer zichtbaarheid van de Nederlandse poolspelers en leuke, creatieve verslaggeving op dit Jumbo NK Pool? Neem dan contact op met Mervin Saib: m.saib@knbb.nl Geef aan wat jij zou willen/kunnen doen, en hoe jij scoort op de volgende vereisten:

  • Foutloos Nederlands spreken en schrijven
  • Bereidheid en vaardigheid leuke, laagdrempelige filmpjes en interviews te maken met spelers en publiek. (Let wel: spelers hebben ook al de Ziggo-interviews, dus graag niet meer van hetzelfde.)
  • Bereidheid tot maken van dagelijkse verslagen en/of blog
  • Meerdere social posts per dag, gericht op sfeer, met foto’s
  • Wervend voor het publiek om de volgende dagen ook te komen
  • Met positieve insteek, rekening houdend met de waarden van de KNBB, en met respect voor de sponsoren.

 

Het ideale profiel

Wat wij vooral in gedachten hebben: iemand die zelf pool speelt en voor wie (social) media weinig geheimen heeft. Bij voorkeur iemand die het spel en de spelers al een beetje kent, zodat de interviews en video’s heel natuurlijk zijn, en niet saai of formeel. Iemand die waarschijnlijk sowieso al bij het Jumbo NK Pool zou zijn geweest puur uit interesse, maar die het nu voor zichzelf én voor ons leuker maakt met deze extra promotionele activiteiten. Dat zou het ideale profiel zijn, al staan we natuurlijk open voor iedereen die wil bijdragen ook als het profiel anders zou zijn.

Het zou kunnen dat wij meerdere kandidaten selecteren, bijvoorbeeld niet iedere dag dezelfde persoon. En eveneens zou het kunnen dat wij geschikte kandidaten nu nog niet of niet volledig inzetten bij dit Jumbo NK Pool, maar mogelijk bewaren voor toekomstige binnenlandse of buitenlandse evenementen.

Op de eerste dag graag artikelen, video’s etc. eerst nog aanleveren bij KNBB of KNBB Sectie Pool om te checken op inhoud, spelling etc. Zou dit allemaal in orde zijn, dan mogelijk vanaf dat moment ook zelf direct plaatsen op KNBB Sectie Pool Facebook.

 

Wat bieden wij?

Dagvergoeding van €50, plus €20 aan consumptiebonnen. Geen reiskostenvergoeding.

 

Meer informatie/contact

Voor vragen of aanmelding, neem contact op met Mervin Saib: m.saib@knbb.nl Uiterlijk 4 mei zal uit de aanmeldingen een definitieve keuze worden gemaakt.

Meer info over het Jumbo NK Pool: https://www.poolbiljarten.nl/agenda/jumbo-nk-pool

 

 

* Uitsturen van publicaties richting pers wordt verzorgd door het Bondsbureau.

 

Communicatie Media Poolbiljart
Volg ons online