Eurotour vandaag van start op Eyecons met Nederlands commentaar

Vanaf 16:00 de primeur: de Dynamic Billard Eurotour Petrich live met Nederlands duo-commentaar!

Gratis (na registratie) te zien op https://eyecons.com/kanalen/knbb, https://eyecons.com/videos/dynamic-billard-eurotour-petrich-open-2022-16727 en https://eyecons.com/videos/livestreams

08 augustus 2022

 

Een spannende en bijzondere dag vandaag voor de liefhebbers van pool. Eyecons, het Nederlandse online videoplatform voor de sport, begint vandaag met het uitzenden van de Eurotour - live met Nederlands duo-commentaar! Zie hier het artikel over de samenwerking tussen KNBB en Eyecons.

In het KNBB Bondsbureau in Nieuwegein is door Jimmy Worung, in samenwerking met de KNBB, een fraaie set-up geplaatst om de komende 12 maanden steeds wisselende commentatoren te laten plaatsnemen voor de finaledagen van de Eurotour, steeds dus de twee halve finales plus finale.

Vandaag gaan we van start om 16:00 met de eerste halve finale Francisco Sanchez Ruiz-Alexander Kazakis met duo-commentaar van Niels van der Horst en Casper Verstegen. Vervolgens is om 17:30 de tweede halve finale tussen Mario He en Eklent Kaci met Casper Verstegen en Joris van Amersvoort. En dan tenslotte om 19:00 de finale, met achter de microfoon Joris van Amersvoort en Niels van der Horst.  Er is een chatfunctie, dus als het goed is moet u na registratie niet alleen de beelden kunnen zien en het commentaar kunnen horen, maar ook ervaringen kunnen delen.

 

 

Uitzendingen via het KNBB Eyecons kanaal: https://eyecons.com/kanalen/knbb
Eurotour Petrich Eyecons: https://eyecons.com/videos/dynamic-billard-eurotour-petrich-open-2022-16727
Eyecons livestreams pagina: https://eyecons.com/videos/livestreams
Gratis registratie: https://eyecons.com/register

 

 

Niet alleen het commentaar is overigens mooi – ook de beelden zijn prachtig! Zie hier de setup vanuit Petrich.

 

 

Wel is het voor ons allemaal de eerste keer dat we het zo via Eyecons uitzenden, en is het ook voor de commentatoren nieuw. Dus, het zal de eerste keer vast nog wel wat zoeken zijn wat betreft de beelden, voor de bezoekers om ons te vinden, en voor de commentatoren om alles top te laten klinken. Ofwel: er zal vast nog wel iets mis gaan! Maar we hebben er in ieder geval zin in, om de Eurotour zo het podium én het Nederlandse tintje te geven waar Nederlandse poolliefhebbers hopelijk op zitten te wachten.

 

 

Tekst: KNBB
Banner: Eyecons
Poster: EPBF
Foto set-up Bondsbureau: KNBB
Foto set-up Petrich: Jimmy Worung

 

EPBF Live/streaming Poolbiljart
Volg ons online