De Nederlandse poolzomer gaat door!

Na het grootste EK ooit, nu op zelfde locatie in Veldhoven de Eurotour

02 augustus 2018

We zijn nog maar nauwelijks bekomen van het grootste EK Pool ooit  - waar Nederland eindigde als vijfde in het medailleklassement, en met het goud van Niels Feijen bij het straightpool en van Jimmy Worung bij de 9-ball Seniors een prachtig begin en einde had. Het einde werd extra mooi doordat Ziggo Sport de halve finales en finale van de 9-ball Mannen live uitzond, waarbij de geweldige prestatie van Jimmy Worung bij de Seniors zeer prominent in beeld kwam.

Volop media-aandacht dus de afgelopen twee weken, en met liefst 60 pooltafels was het EK er één die we niet snel zullen vergeten.

 

 

Maar na een dagje rust, gaan we vandaag op dezelfde locatie gewoon verder! Het NH Eindhoven Conference Centre Koningshof gaat verder met de prestigieuze Eurotour Veldhoven Open en de Women's Eurotour Veldhoven Open, met een prijzenpot van liefst €36.000, plus bij de dames naast uitkering van 100% van de entry fees ook €1.500 toegevoegd door de EPBF.

Op dezelfde 60 tafels van de afgelopen weken, ook nu weer allemaal live gestreamd door Kozoom, zullen 229 mannen en 60 dames gaan strijden om de prijzen en de eer.

Kortom: ook van 2 t/m 4 augustus is het nog top poolbiljart in Nederland!

Internationaal Poolbiljart Toernooien
Volg ons online