De agenda voor het nieuwe seizoen 2021-2022

De inschrijvingen voor de regionale & landelijke competities zijn rond en zodoende kan de agenda voor het nieuwe seizoen 2021-2022 worden gepubliceerd!

14 september 2021

Beste poolliefhebbers,

De inschrijvingen voor de regionale & landelijke competities zijn rond en zodoende kan de agenda voor het nieuwe seizoen 2021-2022 worden gepubliceerd!
We beginnen met de publicatie van de data t.b.v. de landelijke teamcompetitie en de regionale rankings. Die gaan namelijk al snel weer van start.

Voor de landelijke teamcompetitie worden (eventueel) eerst nog dispensatietoernooien georganiseerd omdat nog niet alle plekken zijn ingevuld. Zie hier het overzicht van de huidige inschrijvingen: https://cuescore.com/tournaments/?q=2021%2F2022&c=1000231&d=0&s=0. Als alle voorkeuren bekend zijn worden de definitieve poule-indelingen gemaakt. De communicatie hierover verloopt hoofdzakelijk via CueScore. Als je hier vragen over hebt maak dan gebruik van onze helpdesk via: http://helpdeskpool.knbb.nl/support/home. Hier staan veel artikelen met antwoorden op veel gestelde vragen en mocht je er niet uitkomen kan je een vraag stellen via het aanmaken van een ticket.

De speeldata voor de landelijke teamcompetitie kan je hier vinden en worden straks ook in CueScore geplaatst. https://www.poolbiljarten.nl/agenda. Ook zijn de speeldata van de regionale rankings hier te vinden. De speeldata voor de regionale competitie(avonden) zijn te vinden in CueScore.

Data van de andere evenementen zoals de Nederlandse Kampioenschappen worden binnenkort ook gepubliceerd, dus hou de website Poolbiljarten.nl én de Facebook pagina KNBB sectie Pool goed in de gaten.

Met sportieve groet,
KNBB sectie Pool

Competitie Poolbiljart
Volg ons online