Biljart-, pool- en snookerlokalen over 24Play

Sociëteit de Harmonie Groningen en BV Velsen over hun eerste ervaringen met de nieuwe reserveringsapp: “De boost die de Nederlandse biljarthoreca kon gebruiken”

25 juli 2020

Sinds vrijdag 17 juli is de reserveringsapp 24Play online! Goed nieuws voor liefhebbers van een potje biljart, poolbiljart, snooker of overige activiteiten in de horeca: vanaf nu kun je eenvoudig een speelplek reserveren via de gratis ‘24Play’ app bij alle aangesloten speellocaties.

Het 24Play platform is ontwikkeld door de KNBB in samenwerking met digitaal sportmarketingbureau Sportunity om horecagelegenheden te ondersteunen bij het verantwoord beschikbaar stellen van hun speeltafels- en/of borden voor leden en gasten.

 

Hoe bevalt 24Play? De komende weken zullen we enkele lokaliteiten die ermee zijn begonnen aan het woord laten, lokaliteiten die behoren tot de biljart-, pool- en snookerzalen die de KNBB en Sportunity adviseren over gewenste toevoegingen en verbeteringen.

Vandaag de eerste indrukken van BV Velsen en Sociëteit de Harmonie Groningen.

 

 

Sociëteit de Harmonie Groningen:

“Wij waren heel blij toen we hoorden van dit initiatief van de KNBB & Sportunity. Zeker in coronatijd met de reserveringsregels was een goed digitaal reserveringssysteem een must. Maar ook nu alles weer iets meer ‘normaal’ lijkt te zijn, is de meerwaarde voor lokaliteiten, voor horeca én voor spelers groot. Kort gezegd: het is de boost die de Nederlandse biljarthoreca kon gebruiken.”

“24Play bevalt dus goed, maar heeft nog wel diverse aanvullingen te ondergaan. Binnen onze sociëteit vinden diverse activiteiten plaats, zoals biljarten, mahjong, klaverjassen, bridge. Dit kunnen we vooralsnog onvoldoende kwijt in 24Play. Daarnaast kunnen we nog geen clubreservering doen.”

“Hoewel 24Play nog in fase 1 zit en nog lang niet is uitontwikkeld, is het evident dat dit systeem ons als horeca, als biljart-, pool- of snookerzalen gaat helpen.”

 


Nieuwe filteropties 24Play

 

BV Velsen:

“We gaan het vanaf vandaag testen/gebruiken. Vooralsnog zijn we zeker positief over het initiatief. Weliswaar met een kleine pas op de plaats gezien de hoge leeftijd bij de meeste leden van onze vereniging, maar we gaan het zien.”

“Hoe het ons gaat bevallen, dat kunnen we nu nog niet zeggen – daar is het simpelweg nog iets te vroeg voor. Maar we willen hoe dan ook de KNBB en Sportunity een groot compliment geven dat ze deze gratis app versneld hebben ontwikkeld voor de horeca in de (corona)tijd waar we het ongelooflijk zwaar hebben. Iedere reservering die we nu wel hebben en die we zonder 24Play niet zouden hebben gehad, is pure winst.”

 
Nieuwe promotiematerialen voor de lokaliteiten die 24Play gebruiken

 

Reserveren met de 24Play app
Om een speelplek te reserveren bij jouw favoriete horecagelegenheid kun je gebruik maken van de 24Play app. Deze is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. In augustus zal het ook mogelijk zijn om via een 24Play webpagina een speelplek te reserveren.

Inmiddels zijn de eerste speellocaties al aangesloten. Je kunt dus vanaf nu bij verschillende locaties een speelplek reserveren middels de app. Kun je jouw favoriete poolcafé of vereniging nog niet vinden? Vertel ze dan over 24Play, want elke speellocatie kan gratis toegang krijgen tot zijn eigen 24Play reserveringsdashboard.

Digitalisering Horeca Initiatieven
Volg ons online