Alles over het Open NK Snooker 2021

Toegankelijk voor iedere Nederlandse snookerliefhebber, gratis voor leden van KNBB Sectie Snooker, en met korting voor leden van secties pool, carambole of driebanden. Met een eerste prijs van €800!

31 augustus 2021

Het belooft in de weekends van 25/26 september, 2/3 oktober en het finaleweekend 9/10 oktober een ongekend spektakel te worden: het Open NK Snooker 2021 in het volledig vernieuwde (en op nieuwe locatie in Zaandam) Westend.

Voor het eerst een Open NK, dus toegankelijk voor iedereen, niet alleen snookerleden dus. (Zie hier de directe inschrijflink.) Maar voor snookerleden is er wel een ongekend voordeel: toegang tot het toernooi is geheel gratis! Overige KNBB-leden (lid van andere sectie/discipline maar niet van snooker) betalen €12.50, en voor niet-KNBB leden zijn de kosten een nog steeds bescheiden €25. (En iedereen heeft sowieso de optie direct snookerlid te worden voor €39.50 per seizoen, en dan kan ook voor hen het NK gratis worden gespeeld.)

En dat alles met een eerste prijs van liefst €800+beker, de beste 32 spelers betaald, extra prijzen voor hoogste breaks (ook voor de kwalificatie), én op de finaledag wordt onder de deelnemers twee keer een middagtraining door Corné Kuijpers verloot.

 

 

Er zijn vier kwalificatiedagen: zaterdag 25 september, zondag 26 september, zaterdag 2 oktober en zaterdag 3 oktober. Iedereen speelt op één kwalificatiedag, bij inschrijving geef je jouw eerste en tweede dag van voorkeur aan. Kwalificaties zijn in poules, de finaleronden in knockout. De enige persoon die verzekerd is van de finaleronde: regerend kampioen Joris Maas.

En dan is er dus nog de locatie: het werkelijk prachtige Westend. Was altijd al een bolwerk voor het snooker, maar nu ook voor alle andere biljartdisciplines. Met 9 snookertafels, 17 pooltafels en 1 caramboletafel én een werkelijk ongekend fijne sfeer is deze locatie echt top of the bill. Ideaal dus voor diehard snookeraars, maar óók een perfecte gelegenheid voor goede biljart- of poolspelers of recreatieve snookeraars om eens snooker op het hoogste niveau te proberen, en die met dit evenement topsport verbonden zien met een lage instap, tegen zeer geringe kosten.

Via het YouTube kanaal SnookerTV NL en het Facebook-kanaal van KNBB Sectie Snooker zal het Open NK Snooker 2021 worden gestreamd.

Wij hopen op zeer veel deelnemers. Tot over een paar weken in Zaandam!

 

Inschrijving: www.snooker.nl/inschrijfformulier-open-nk-snooker

Meer info & nieuws: www.snooker.nl

 

 

Tekst: KNBB
Poster: KNBB Sectie Snooker, foto Joris Maas ©Corné Kuijpers

Initiatieven NK Promotie/korting/gratis
Volg ons online