Jong oranje aangekomen in petrich Bulgarije

26 juli 2022

Na een vertraging van 45 minuten vertrok het vliegtuig met 6 spelers en 4 begeleiding naar Bulgarije.

De vlucht verliep naar wens en met de wind achter de vleugels want de piloot heeft 20 minuten goed kunnen maken. Helaas verloren we die 20 minuten alweer snel door de taxichauffeur. Hij dacht weg te rijden maar na een harde bonk was er iets niet goed en na een aantal maal op een knop te drukken konden we gaan, althans dachten wij. De chauffeur was vergeten parkeren te betalen en dus weer terug. Iedereen had wel behoorlijk honger gekregen en dus vroegen wij de chauffeur onderweg te stoppen waar we met zijn allen konden eten.|

Om 23.50 uur arriveerden wij bij het hotel waar ons verzocht werd om een andere kamerindeling te maken, maar die hebben wij met zorg samengesteld en gaven we de aardige man van de balie opdracht om het voor elkaar te boksen. Na een aantal pogingen is het gelukt en zijn we allemaal om 00.20 uur naar onze kamers.

Sporters: Yannick Pongers (U19), Mika van Berkel (U17), Sonny Haegmans (U17), Jolien Schuurman (MU19), Megan Rademakers (MU19), Tara Verharen (MU19).
Begeleiders: Hugo Duivenvoorden, Rienus Gennissen, Jan Rempe, Olesia Bila.
 

De EPBF / Dynamic Billard European Championships Youth 2022 vinden plaats van 27 juli tot 3 augustus in het Bulgaarse Petrich.
Meer info en links naar uitslagen: https://www.epbf.com/tournaments/european-championships/
 

Foto Vliegveld: Rienus Genissen
Foto selectie en begeleidingsteam: Melissa Rademakers

 

Jeugd Poolbiljart
Volg ons online