Schone lucht met korting voor lokaliteiten en verenigingen

Terug naar normaal met schone lucht in binnenruimtes.

Met 25% korting voor lokaliteiten en verenigingen die zijn verbonden aan de KNBB!

 

16 juni 2021

De maatschappij wil zo snel mogelijk (terug) naar (het nieuwe) normaal. Om de volksgezondheid te beschermen en de druk op de zorg aanvaardbaar te houden, moeten we COVID de baas worden. Binnenruimtes waar meerdere mensen bij elkaar komen zijn beruchte besmettingshaarden. Met effectieve luchtzuivering zijn besmettingen goed te voorkomen. Maar dan moet het zuiveren van de lucht wel goed gebeuren. En dat is meer dan een raampje of een deur open zetten.

De KNBB biedt u aan lokaliteiten en verenigingen de mogelijkheid om Max-Vac luchtzuiveringsmachines Medi of Pura met 25% korting aan te schaffen. Bij interesse graag melden via info@knbb.nl, zodat wij u nog iets verder kunnen informeren en kunnen helpen aan de korting.

 

Brochure Max-Vax Medi & Pura
Specificatie Medi + Serie + Prijs

 

 

Hieronder de informatie zoals aangeleverd door Max-Vac:

 

Met elkaar op weg naar sociaal, productief en (geestelijk) gezond leven

Diverse onderzoeken - waaronder op de vermaarde Britse Cambridge University - wees uit: het unieke dubbele filtersysteem van Max-Vac luchtzuiveringsmachines haalt per cyclus 99,95% van de ziektekiemen uit de lucht. Met vier cycli per uur - zo nodig in combinatie met maatregelen als afstand houden, mondmaskers en vaccinaties - is de maatschappij COVID en andere bedreigende virussen, bacteriën, pollen, fijnstof en geuren snel, grondig en gegarandeerd de baas. En kan iedereen weer sociaal, productief en (geestelijk) gezond leven.

 

Hoe werkt de Max-Vac?

De fluisterstille Max-Vac Medi Luchtreinigers verwijderen vier keer per uur alle zichtbare en onzichtbare deeltjes uit de lucht. De Max-Vac technologie werkt zeer eenvoudig en doeltreffend. De luchtreiniger maakt met twee filters de lucht vrij van virussen, bacteriën, pollen, fijnstof en geuren. Eerst verwijdert het hepafilter de grootste deeltjes. Vervolgens maakt een UV-C filter de allerkleinste actieve virussen en bacteriën onschadelijk. Met Max-Vac is schone lucht vanzelfsprekend!

 

Is de werking bewezen?

Meerdere onderzoeken van onder meer universiteiten in verschillende landen - onder meer van het beroemde Britse Cambridge Universiteitsziekenhuis Adenbrookes Hospital - bewezen dat. Elke Max-Vac luchtreiniger verwijdert 99,95% van alle schadelijke deeltjes uit de lucht en elimineert het COVID-virus. Niet voor niets staan in veel ziekenhuizen en andere binnenruimtes in heel Europa Max-Vac machines 24 uur per dag, 7 dagen per week hun werk te doen. Hoe groot of klein de ruimte ook is, er is altijd een Max-Vac op maat.

 

Meer informatie? Kijk op www.max-vac.nl

Biljartzalen KNBB Promotie/korting/gratis
Volg ons online