Ledenvergadering KNBB sectie pool najaar 2021

Online event op zaterdag 27 november

02 november 2021

De Ledenvergadering KNBB Pool vindt plaats op zaterdag 27 november 2021. De start is om 11.00 uur en het streven is om 12.30 uur af te ronden. We hebben ervoor gekozen deze ledenvergadering opnieuw online te doen, toegankelijk voor alle leden van de sectie Pool. We maken hiervoor gebruik van Microsoft Teams. 

 

Als je digitaal aanwezig wilt zijn bij deze Ledenvergadering, meld je dan aan vóór zaterdag 20 novemberStuur hiervoor een e-mail naar de secretaris van de KNBB sectie Pool (m.saib@knbb.nl) met als onderwerp "Digitaal aanwezig op de Ledenvergadering".  

 

Voor velen is de ledenvergadering een onbekend overleg. Hier een korte toelichting. De ledenvergadering is open voor alle leden van sectie pool. De ledenvergadering vindt twee keer per jaar plaats. Een keer in het voorjaar en een keer in het najaar. Wat er zoal besproken wordt tijdens de vergadering kan je hieronder lezen.  

 

Waarom zou je aanwezig willen zijn op de ledenvergadering? Omdat je bijvoorbeeld: 

  • Inzicht krijgt in wat het bestuur sectie Pool gaat doen en afgelopen periode heeft gedaan voor de leden. 

  • Inzicht krijgt in de financiën van de sectie Pool. 

  • Inzicht krijgt in ontwikkelingen binnen de Topsport en Breedtesport Pool. 

  • Kritische vragen kan stellen over van alles en nog wat. 

  • Zelf agendapunten kan aanleveren voorafgaand aan het overlegWij zijn er immers voor de leden en horen graag wat er onder de leden leeft. 

  • Mag stemmen over besluiten die genomen moeten worden. Denk hierbij aan 

  • wijziging reglementen 

  • wijziging inschrijfgeld contributie, competitie/beker 

  • benoeming leden in het bestuur van sectie Pool, afgevaardigden Bondsraad en wedstrijdregio’s.  

Elk lid heeft recht om één stem uit te brengen. Daarvoor moet je wel aanwezig zijn tijdens de ledenvergadering. Ook minderjarigen hebben een volwaardig stemrecht. 

 

Wil je iets inbrengen voor op de agenda van de vergadering? Stuur een e-mail met motivatie vóór 13 november 2021 naar m.saib@knbb.nl. Dat geeft ons nog wat tijd om voorbereidingen te treffen. Tijdens de vergadering kunnen geen agendapunten worden toegevoegd. 

 

De (concept) agenda kan je hier vinden op de Helpdeks van de KNBB. 

 

Tijdens deze Ledenvergaderingnajaar 2021 kijken we terug naar de pool gebeurtenissen van de afgelopen periode en kijken we ook vooruit. Verder geven we inzicht in de begroting en moet daarover worden gestemdOok moeten de aanwezige leden stemmen over een verlenging van de bestuurdersfunctie Topsport.  

 

De notulen van de ledenvergaderingvoorjaar 2021 zijn ook te vinden op de Helpdesk. 

 

De definitieve agenda inclusief de ingezonden stukken zullen uiterlijk een week voor de vergadering worden verstuurd naar degene die zich hebben aangemeldJe ontvangt dan ook een URL naar de digitale vergadering.  

 

We hopen op een recordaantal bezoekers, meld je massaal aan! 

Als je vragen/opmerkingen hebt, stuur dan een e-mail naar m.saib@knbb.nl.  

 

 

Namens het gehele bestuur van de KNBB sectie Pool,  

 

Mervin Saib 

Secretaris KNBB sectie Pool 

Poolbiljart
Volg ons online