Landelijke Team Competitie

De inschrijving voor de Landelijke Teamcompetitie Pool (Ere, Eerste, Tweede en Derde Divisie) seizoen 2017-2018 is vanaf vandaag geopend! 

17 juli 2017

Nieuwe teams kunnen zich vrij inschrijven voor de Derde Divisie. Ere, Eerste en Tweede Divisie teams kunnen zich alleen inschrijven voor de Divisie waarvoor zij een licentie hebben. Mocht er in de Eredivisie, Eerste of Tweede Divisie één of meerdere licenties vrijkomen, dan zal een dispensatietoernooi worden georganiseerd.

Het reglement voor het seizoen 2017-2018 is nog niet geheel vastgesteld. Een aantal wijzigingen wordt deze maand nog voorgelegd aan de Sectieraad om over te stemmen. Ook houden we de komende weken een enquête onder alle landelijke spelers. We nemen namelijk graag zoveel mogelijk input mee van alle spelers om tot een zo optimaal mogelijk reglement te komen.

 

 

De inschrijving verloopt voortaan via CueScore. Er zijn een paar grote verschillen ten opzichte van het vorige systeem:

  • We hebben de betaling geïntegreerd in de inschrijving. De betaling is hiermee direct geregeld. Betaling verloopt via Creditcard of iDeal.
  • Je voegt jouw team zelf toe aan de competitie. Via deze link kom je bij de competities: https://cuescore.com/KNBB/tournaments
  • Indien je ook mee wilt doen met de Bekercompetitie, dan zal je jouw team 2x moeten toevoegen aan een competitie, namelijk:
    1. Pool Ere/Eerste/Tweede/Derde Divisie 2017/2018;
    2. Pool Landelijke Beker 2017/2018.

Check deze handleiding voor de te doorlopen stappen: http://helpdeskpool.knbb.nl/support/solutions/articles/1000250810-hoe-schrijf-ik-een-team-in-voor-de-teamcompetitie

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Gebruik dan dit contactformulier en kies voor Pool>Teamcompetitie>Landelijk.

De inschrijving zal sluiten op dinsdag 15 augustus 2017.
Zorg dus dat je jouw team op tijd inschrijft.

We wensen je een prettige zomervakantie.

Met sportieve groet,
Bestuur KNBB Sectie Pool

Competitie Poolbiljart
Volg ons online